Mission statement

Met een lange en stevige ervaring in het bouwwezen, stelt onze organisatie zich als objectief, in het kader van haar activiteiten en deskundigheid, het verwezenlijken van kwalitatief hoogstaande projecten, in de traditie die haar typeert, en om zodanig te voldoen aan de behoeften en wensen van de klant, met een verregaand professionalisme, in de overtuiging dat deze ambitie zodanig zal bijdragen tot een meerwaarde, in respect voor mens, maatschappij en milieu.

Vision statement

Luc De Kock is een klantgericht en resultaat gedreven bedrijf met zijn medewerkers als belangrijkste kapitaal.

Een goede communicatie met de klant staat centraal bij Luc De Kock: de zoektocht naar alternatieven, oplossingen en nieuwigheden is de rode draad van deze onderneming.
Tegenover een correcte wijze van zakendoen, staat professionalisme hoog in het vaandel.

Wij zijn permanent in evolutie om de ons toegewezen projecten met de grootste zorg, met oog voor vakmanschap en met de nieuwste beproefde technieken te verwezenlijken.

Samen nieuwe en betere oplossingen ontwikkelen voor onze klanten en omgaan met veranderingen is onze sleutel tot succes voor elke medewerker en het bedrijf in zijn geheel.

Ons succes en onze competitieve slagkracht start bij hoe we onze medewerkers leiden, ontwikkelen en motiveren en hierdoor hun prestaties positief beïnvloeden. Permanent bijscholen, op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen werken stimulerend.

Onze medwerkers zijn onze bedrijfsstrategie, omdat zij het meest moeilijke gedeelte van "een strategie" implementeren, bijgevolg realiseren.

 
  Home  
 
  Luc De Kock NV  
  Bedrijfsgegevens  
  Historiek  
  Activiteiten  
  Ateliers  
  Service  
Mission & Vision statement  
 
  Dakwerken  
 
  Zonnepanelen  
 
  Sanitair  
 
  Nieuws  
 
  Klantenzone