Vlaamse dakisolatiepremie

Ook in 2011 blijft de Vlaamse dakisolatiepremie verderlopen. Wie vanaf 2009 minimum 40 m2 van het dak of de zoldervloer van zijn bestaande woning goed tot zeer goed isoleert, kan van de Vlaamse overheid een premie krijgen van 500 euro. Voor beschermde afnemers kan die oplopen tot 1000 euro.

Ook sociale huisvestingsmaatschappijen, sociale verhuurkantoren, lokale besturen, OCMW's of verenigingen die woningen verhuren of doorverhuren, komen in aanmerking.

Opmerking: de premiehoogte varieert naargelang de situatie. Meer info vindt u op www.energiesparen.be/vlaamsedakisolatiepremie.

Hoe aanvragen?

Om de Vlaamse dakisolatiepremie te bekomen, moet u het subsidieaanvraagformulier voor een dakisolatiepremie van uw elektriciteitsdistributienetbeheerder gebruiken en tijdig bij hem indienen (aanvragen 2010 moeten uiterlijk op 30.06.2011 bij de netbeheerder aangevraagd worden). Indien de netbeheerder u op basis van uw premie aanvraag dakisolatie een premie toekent én de geïsoleerde dakoppervlakte bedraagt minstens 40 m2, zal de Vlaamse overheid automatisch een bijkomende premie uitbetalen. U hoeft hiervoor met andere woorden geen apart aanvraagformulier in te vullen.

Terug naar dakisolatie

 
  Home  
 
  Luc De Kock NV  
 
  Dakwerken  
  Timmerwerken  
  Dakisolatie  
  Dakbedekking  
  Zinkwerken  
  Dakramen en lichtkoepels  
  Gevelbekleding  
  Foto's werven  
 
  Zonnepanelen  
 
  Sanitair  
 
  Nieuws  
 
  Klantenzone