Skylux van AG. Plastics

Lichtkoepels een lumineus idee

 

Verlichting

Daglicht brengt 3x meer licht dan verticale beglazing, creëert een vrije, open sfeer en maakt alles licht.

Uitgebreid assortiment

Meer dan 180 standaardafmetingen (rond, vierkant of rechthoekig), glashelder, opaal of heatstop, bol- of piramidevorm, acrylaat of polycarbonaat (extra slagvast met attest 1200 joule). Deze combinaties zijn beschikbaar in enkel-, dubbel-, drie- of vierwandige uitvoering. Er is nog de superisolerende Skylux EP 16 koepel (Ug = 1,03 W/m2K). Skylux biedt een ruim assortiment toebehoren zoals: verschillende rook- en warmteafvoersystemen, binnen- en buitenzonwering, insectengaas, manuele en elektrische (afstands-) bediening.

Inbraakwerend

De inventieve en unieke koepeldoppen zijn voor acrylaat- en polycarbonaat pantserkoepels inbraakvertragend, beschermen tegen vandalisme en bewijzen al jaren hun degelijkheid. Ook de metalen anti-diefstaldop en one-wayschroef zijn heel efficiënt om inbraak te voorkomen.

CE gekeurd

De Skylux koepels voldoen aan de Europese norm EN 1873. Om de duurzaamheid aan te tonen, ondergingen de Skylux lichtkoepels tal van zware testen en geniet Skylux van een doorlopende kwaliteitscontrole uitgevoerd door externe audits. Kortom: een veilig en betrouwbaar systeem met CE-label. 

Luc De Kock is een erkend Skylux plaatser.

     Voor de verschillende modellen: www.skylux.be

 
  Home  
 
  Luc De Kock NV  
 
  Dakwerken  
  Timmerwerken  
  Dakisolatie  
  Dakbedekking  
  Zinkwerken  
  Dakramen en lichtkoepels  
  Gevelbekleding  
  Foto's werven  
 
  Zonnepanelen  
 
  Sanitair  
 
  Nieuws  
 
  Klantenzone