Recticel insulation

Powerroof - Luc De Kock NV is een erkend Powerroof installateur

 

Isolatie voor hellende daken 

Het dak is een van de belangrijkste elementen van uw woning. Het moet niet alleen regen en wind buiten houden, het moet er ook voor zorgen dat de temperatuur binnen in de woning constant blijft. Bij heel wat gebouwen gaat de meeste warmte via het dak verloren. Powerroof biedt de oplossing als continu en winddicht isolatieschild bovenop de dakconstructie. 

Stevig en vormvast
Powerroof is een harde isolatieplaat die altijd haar vorm behoudt, niet doorbuigt en bijzonder moeilijk samendrukbaar is.

Rectivent:
door gebruik van Rectivent onderdakfolie op de aluminium bekleding van de harde isolatieplaat is het dak voorzien van bescherming tegen alle weersomstandigheden.

Levenslang:
door de bijzondere samenstelling van TAUfoam by Recticel is Powerroof ongevoelig voor veroudering. De gesloten celstructuur van TAUfoam in combinatie met de zuivere aluminium bekleding van de plaat, maakt Powerroof waterafstotend en ongevoelig voor vocht.

Geen koudebruggen:
Powerroof, met zijn perfect aansluitende tand- en groefverbinding, wordt als een doorlopend schild aan de buitenzijde van de dakstructuur geplaatst. Op die manier wordt het volledige dakoppervlak zonder onderbrekingen geïsoleerd en is het dak volledig winddicht. 

Technische fiche 

 

Eurowall

 

De ultradunne spouwisolatie

Eurowall is aan de vier zijden voorzien van een nieuw tand- en groef kliksysteem. Dit staat garant voor een goede aansluiting van de platen onderling. Eurowall heeft bovendien een assymmetrische bekleding: één zijde is een reflecterende aluminium bekleding bedoeld voor de spouwzijde. De andere zijde is alkalisch (cement) bestendig en wordt tegen de binnenmuur van de spouw aangebracht. Dit maakt nog dunner isoleren mogelijk!

Wie kiest voor Eurowall spouwisolatie, kiest voor duurzame isolatie van een hoge kwaliteit, geproduceerd met respect voor mens en milieu. Eurowall isolatieplaten hebben standaardafmetingen van 600 mm x 1200 mm. Door hun licht en handzaam formaat kunnen ze gemakkelijk en snel verwerkt worden. 

Technische fiche 

Terug naar dakisolatie 

 
  Home  
 
  Luc De Kock NV  
 
  Dakwerken  
  Timmerwerken  
  Dakisolatie  
  Dakbedekking  
  Zinkwerken  
  Dakramen en lichtkoepels  
  Gevelbekleding  
  Foto's werven  
 
  Zonnepanelen  
 
  Sanitair  
 
  Nieuws  
 
  Klantenzone