GEVELBEKLEDING MET FACATILE

Zowel voor nieuwbouw als renovatie 

 

Strak is mooi, en dat geldt zeker voor Façatile, de vlakke kleipan die speciaal werd ontwikkeld voor eigentijdse gevelbekleding bij zowel nieuwbouw als renovatie. Door haar vlak en minimalistisch design opent ze een wereld van esthetische mogelijkheden en draagt ze bij tot een strakke, op en top hedendaagse gevellook.
Dankzij de nodige hulpstukken is het aanbrengen van uw Façatile gevel een ideaal project voor de dakdekker. Zo hoeft men niet meteen een andere vakman in te schakelen.

Dé duurzame gevelbekleding

 

Façatile kleipannen zijn niet alleen een esthetisch mooie oplossing voor gevelbekledingen, ze zijn ook uiterst duurzaam. Ze gaan levenslang mee en zijn perfect bestand tegen vorst en andere gure weersomstandigheden. Bovendien laten ze zich heel gemakkelijk onderhouden.
Bij eventuele beschadiging kunt u Façatile kleipannen snel en gemakkelijk individueel vervangen en door hun droge plaatsing zijn ze eveneens perfect herbruikbaar. Doordat de pannen 100% kleurvast en UV-bestendig zijn gaat de oorspronkelijke kleur nooit verloren, ook niet wanneer ze na ankele jaren een aantrekkelijke patine vertonen.

Geen twijfel mogelijk: Façatile is echt een duurzame, gebruiksvriendelijke geveloplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Brochure Façatile 

 
  Home  
 
  Luc De Kock NV  
 
  Dakwerken  
  Timmerwerken  
  Dakisolatie  
  Dakbedekking  
  Zinkwerken  
  Dakramen en lichtkoepels  
  Gevelbekleding  
  Foto's werven  
 
  Zonnepanelen  
 
  Sanitair  
 
  Nieuws  
 
  Klantenzone