DAKPANNEN

 

Voor onze dakpannen werken wij met Koramic.

In België is KORAMIC als enige producent van kleidakpannen marktleider en brengt daarnaast een uitzonderlijk ruim gamma pannen op de markt onder de merknamen Pottelberg, Narvik, Janssens-Dings, Bisch, Migeon en Aleonard. Dit gamma omvat maar liefst 23 verschillende modellen pannen in meer dan 50 kleuruitvoeringen met meer dan 1000 verschillende bijbehorende hulpstukken.
Alle KORAMIC kleidakpannen zijn gedekt met een waarborg van 30 jaar op de vorstbestandigheid.

KORAMIC heeft 2 productie-eenheden in België en deze behoren tot de modernste dakpannenfabrieken van Europa. Zij produceren jaarlijks tientallen miljoenen kleidakpannen en hulpstukken. 

"Pottelberg" is de merknaam van alle in België geproduceerde dakpannen. Koploper van de Pottelberg modellen is de "Stormpan". Van de enige echte Pottelberg Stormpan kan gezegd worden dat ze het meest voorkomende panmodel in het land is. Honderden miljoenen Pottelberg Stormpannen 44 en 993 sieren de daken van België. Andere in deze Belgische fabrieken vervaardigde panmodellen zijn de Vlaamse pan 401, de Oude Pottelbergse pan 451 en de Tegelpan 301.

Voor verdere inlichtingen, ga naar www.koramic.com

 
  Home  
 
  Luc De Kock NV  
 
  Dakwerken  
  Timmerwerken  
  Dakisolatie  
  Dakbedekking  
  Zinkwerken  
  Dakramen en lichtkoepels  
  Gevelbekleding  
  Foto's werven  
 
  Zonnepanelen  
 
  Sanitair  
 
  Nieuws  
 
  Klantenzone